Abstraktne slike v spletni trgovini

Rasko - Jutro na Planetu

Oddaja “Jutro na Planetu”, 24.11.2021

Z uredništva lokalne televizijske postaje Planet TV so me kot gosta povabili v oddajo Jutro na Planetu. Povabilo sem z navdušenjem sprejel.

Prispevek in posnetek pogovora se nahajata TUKAJ.

Brezplačna DEMO postavitev slik na domu

Umetniške slike na platnu so pika na i vsakega interierja. Spletni nakup slikarskih del ali izbor umetniškega dela v galeriji ni tako enostaven. Precej lažje je sprejeti odločitev o nakupu, če imate možnost sliko dejansko videti nameščeno doma na izbranem mestu.

Abstraktne slike ter slike morja in obale s ptičje perspektive so najpopularnejši motivi v moji ponudbi.

Za vse umetniške slike, ki so trenutno na voljo v moji spletni trgovini, nudim brezplačno demo postavitev izbranih umetniških slik na vašem domu, kjerkoli v Sloveniji.

V svoji karieri sem ustvarjal umetniške slike po merah in željah zelo zahtevnih kupcev po celem svetu. Moje slike so del privatnih in korporativnih zbirk v ZDA, Kanadi, Argentini, Avstraliji, na Japonskem in Tajskem, v Singapurju, Honk Kongu, Izraelu ter po celi Evropi.

Kako do vaše brezplačne demo postavitve slik na domu?

1. POŠLJITE SEZNAM SLIK

V spletni trgovini si oglejte katere slike so trenutno na voljo in mi po e-pošti ali preko kontaktnega obrazca sporočite katere so vam všeč. Lahko me tudi pokličete na mobilni telefon: 041/370-112.

2. PREDLAGAJTE DATUM IN URO

Sem prilagodljiv, lahko pridem tudi čez vikend.

Šiška - Swakopmund print A

3. DOSTAVA SLIK NA LOKACIJO

Izbrane slike dostavim na vašo lokacijo in vam svetujem glede njihove postavitve v izbrani prostor. 

Storitev je za vas brezplačna tudi v primeru, da se za nakup slike ne odločite.

4. ODLOČITEV

Samo kar izberete in obdržite, plačate.

Slike lahko tudi takoj profesionalno namestim na izbrana mesta. Račun ter Certifikat o avtentičnosti vam pošljem naknadno. Plačilo je možno z bančnim nakazilom na transakcijski račun ali preko storitve Paypal.

V primeru, da nobene slike ne izberete, nimate nobenih stroškov.

Po želji vam lahko naredim tudi umetniško sliko po merah, ustvarjeno posebej za vaš prostor. Več o tem je na voljo tukaj.

CONNECT

Jan Rasiewicz s.p., Molekova ulica 3, 1211 Ljubljana – Šmartno, Slovenia

Mobile: (+386) 41 370 112

e-Mail: info@rasko.eu

Maldives Shark Family 3 - Rasko working

Follow my work!

Subscribe to my Mailing list and get 10% OFF your first order in MY SHOP. Occasionally I also prepare some goodies for my tribe, so stay tuned and keep your eyes watching.

Success! You are now officially part of my awesome tribe. Here is a discount code for your first order: WELCOME10 Thanks! Rasko